https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/komarek-stanislav-leprosarium
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Leprosárium

autor: Komárek, Stanislav | místo vydání: Brno | vydavatel: Petrov | rok vydání: 2005 | počet stran: 326 | cena: 243 Kč
Leprosárium Kniha obsahuje šedesát esejů a článků z let 2001–2004 a jedná se již o pátý svazek autorových statí o přírodě, společnosti, psychologii, environmentalistice a cizích zemích. Většina z nich byla publikována v Salonu Práva, Vesmíru, Prostoru a dalších periodikách, některé vycházejí poprvé. Stanislav Komárek v současné době učí filozofii přírodních věd na UK. Ve svém oboru je nejen respektovaným odborníkem, ale má nevšední dar jej také popularizovat. Dokazují to mj. esejistické knihy Pitevní praktikum pro pokročilé (2000) nebo Mír s mloky (2003). V knize Leprosárium se jeho oblast zájmů dále rozšiřuje, autorův kultivovaný styl se myšlenkově tříbí i prohlubuje. Přečtěte si recenzi Ekolistu.
autor: Komárek, Stanislav

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist