https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/konickova-klara-floristika-pro-zacatecniky
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Floristika pro začátečníky

autor: Koníčková, Klára | místo vydání: Praha | vydavatel: Euromedia Group, k.s. - Ikar | rok vydání: 2012 | počet stran: 120 | cena: 299 Kč
Obálka knihy Floristika pro začátečníky Floristika je ve světě uznávanou samostatnou profesí již od 60. let minulého století jako návrhová a realizační umělecká tvorba. Respektuje estetická pravidla, materiál podle ročních období či měsíců a rozličné pracovní techniky. Zkuste si s autorkou krok za krokem připravit kytici z růží, konvalinek či čemeřice v originální váze nebo konvici. Naplňte hrnky a ošatky barevnou záplavou jarních květů. Darujte originální dárek své dívce na Valentina. Kniha je pokladnicí nápadů k samostatné tvůrčí práci s květinami.
autor: Koníčková, Klára

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist