https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/kosa-frank-dvd-zivot-po-lidech-4
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

DVD - Život po lidech 4

režie: Kosa, Frank | místo vydání: Praha | výrobce: INTERSONIC spol. s r.o. | rok vydání: 2011 | stopáž: 132 min. | cena: 69 Kč
Život po lidech 4 Vítejte na Zemi. Populace: 0. Pohled do světa, který nikdo z lidí neuvidí. Napadlo vás někdy, co by se stalo, kdyby se všichni lidé najednou vypařili? Co by se stalo, kdyby lidé na Zemi vyhynuli? Kolik by toho po nás vlastně zůstalo a jestli vůbec něco? Jak by se chovala vypuštěná zdivočelá zvířata, smrtící viry a rostliny? Kolika let by se dožily ty nejznámější stavby a s jakou silou by na opuštěná města zaútočily přírodní živly? A kdo by převzal po lidech vládu na Zemi? Dokumentární série Život po lidech právě takový pohled nabízí. Od prvního dne až po milion let po zmizení člověka mapuje tuto apokalyptickou vizi. Pomocí počítačových animací a pohledu vědců vás přenese do světa, kde se lidská populace rovná nule. A na základě faktů i teorií vám představí možné scénáře, které Zemi po lidech čekají. Některé ve vás vyvolají údiv, z dalších vás bude mrazit a s jinými možná budete polemizovat. Všechny vás ale přesvědčí o tom, že život tu byl před námi a bude i po nás. DVD obsahuje 3 epizody: Zkáza města hříchu, Cesta do nikam, Vody smrti.
režie: Kosa, Frank

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist