https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/kouda-jaroslav-a-kolektiv-bioplynove-stanice-s-mokrym-procesem
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Bioplynové stanice s mokrým procesem

autor: Kouďa, Jaroslav a kolektiv | místo vydání: Praha | vydavatel: IC ČKAIT, s.r.o. | rok vydání: 2008 | počet stran: 120 | cena: 360 Kč
Bioplynové stanice s mokrým procesem Bioplynové stanice s mokrým procesem – Publikované výsledky projektu vědy a výzkumu byly řízeny Ministerstvem zemědělství ČR a Národní agendou pro zemědělský výzkum. Účelem práce bylo dosáhnout komplexní rámec tématu: vymezit oblasti řešení, teoretická východiska, technologická a projektová řešení a cenové a ekonomické informace o celém průběhu řešení. Perspektivně práce sleduje nejen energetické využití bioplynu výrobou elektrické energie a tepla, ale směruje další práce na výrobu bioetanolu a biopaliv. Publikace je metodickou pomůckou pro projektování bioplynových stanic ve všech fázích výstavby, tj. při přípravných pracích, formulaci zadání, zpracování studie proveditelnosti i projektové dokumentace. Obsahuje i souhrn nejdůležitějších právních předpisů a norem.
autor: Kouďa, Jaroslav a kolektiv

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist