https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/lloyd-john-mitchinson-john-kniha-vseobecne-nevedomosti-o-zviratech
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Kniha všeobecné nevědomosti o zvířatech

autor: Lloyd, John; Mitchinson, John | místo vydání: Praha | vydavatel: BB art | rok vydání: 2009 | počet stran: 224 | cena: 224 Kč
Kniha všeobecné nevědomosti o zvířatech Věděli jste například že: - když mladý albatros vyletí, může zůstat ve vzduchu až deset let - sliny upíra obecného – což vlastně není moc překvapivé – jsou zdrojem nejsilnějšího prostředku na ředění krve příhodně nazývaného draculin - peří orla bělohlavého váží dvakrát víc než jeho kosti - nedávno zemřela želva obrovská, které bylo prokazatelně 225 let - chobotnice jsou tak zručné, že dokáží odšroubovat uzávěr láhve Pokud ne, přečtěte si vtipný, fakty nabitý bestiář, který jistě potěší všechny milovníky zvířat. V abecedním pořadí tu najdete stovku zajímavých příslušníků zvířecího království s podrobnostmi, nákresy a ilustracemi.
autor: Lloyd, John; Mitchinson, John

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist