https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/maria-mia-svobodova-solfanci-a-slunecni-kralovna
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Solfánci a Sluneční královna

autor: Svobodová, Maria Mia | místo vydání: Praha | rok vydání: 2020 | počet stran: 112 | cena: 429 Kč.
Obálka knihy Solfánci jsou malá stvoření, jejichž domovem je celý vesmír a jejichž úkolem je strážit jeho harmonii. Jsou to vlastně notičky, každý z nich představuje jeden tón Do-Re-Mi-Fa... nu, však je všechny poznáte. Svým zpěvem udržují celý svět v rovnováze. Jednoho dne však uzavřou svá srdce. Poruší tak křehkou rovnováhu a vydají vesmír napospas nebezpečí zániku. Solfánci a Sluneční královna se vydávají na planetu Zemi za jeho záchranou. Tam je ale rovnováha už také narušena a v rostlinném světě zuří boj o vodu, půdu a sluneční energii. Dokážou nakonec Solfánci překonat svá zavřená srdce a zachránit nejen planetu Zemi, ale celý vesmír? Odolají nástrahám králů rostlinných říší? A najde Sluneční královna odpověď na svoji otázku? Koupit můžete zde.
autor: Svobodová, Maria Mia

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist