https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/miloslav-rysan-pro-vasi-zahradu-mnoho-rad-a-napadu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Pro vaši zahradu mnoho rad a nápadů

autor: Miloslav Ryšán | vydavatel: Agentura Rubico, s.r.o. | rok vydání: 2012 | počet stran: 216 | cena: 349 Kč
Obálka knihy Pro vaši zahradu Postavte se na svém pozemku, přivřete oči a dejte průchod své fantazii a představám o své zahradě. Vaše zahrada je vaše za všech okolností a proto se v ní cítíte dobře. Je provoněná od jara do podzimu a překvapuje vás malebnými tvary květin, keřů i stromů. Rostliny rostou do krásy, nabývají na síle a velikosti a zahrada se mění přímo před vašima očima. Mezi drobnými živočichy, hmyzem i ptáky je celá řadu užitečných přátel, kteří vás zbaví různých škůdců. Obraz vaší krásné zahrady vynahradí všechnu námahu, kterou budete muset vynaložit, aby se vaše představy splnily, a práce na zahrádce se pro vás stane velkým potěšením. Budete na zahrádce rádi odpočívat a čerpat nové síly. K tomu, aby to tak bylo, přináší tato kniha mnoho rad a nápadů.
autor: Miloslav Ryšán

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist