Moje šetrná kuchyně
autor: | místo vydání: Brno | vydavatel: EkoCentrum Brno | rok vydání: 2010 | cena: Zdarma
Již jedenáctý díl oblíbené kapesní edice Dobrá rada. „Tato Dobrá rada pomůže čtenářům zorientovat se v množství informací na cestě k šetrnému hospodaření v kuchyni. Právě kuchyně je místem, kde se každý den setkává mnoho ekologických problémů dneška, jako jsou například spotřeba energie, odpad, toxické látky, dokonce i genetické inženýrství. Téma naší domácí kuchyně zahrnuje širokou škálu často každodenních činností. Při každé z nich se můžeme chovat šetrněji k životnímu prostředí a šetřit při tom i vlastní zdraví a rodinný rozpočet,“ uvedla Gabriela Zavadilová, ekoporadkyně a autorka tohoto svazku. Brožura jsou zdarma k dispozici návštěvníkům ekoporadny EkoCentra Brno, zákazníkům obchůdku a knihkupectví v Brně na Ponávce 2. Část nákladu je umístěna ve stojáncích v brněnských prodejnách zdravé výživy, informačních centrech neziskových organizací a kavárnách.
Online diskuse
Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk