https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/nemcova-petra-co-prineslo-vyuzivani-obnovitelnych-zdroju-energie-ceskym-obcim
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Co přineslo využívání obnovitelných zdrojů energie českým obcím?

autor: Němcová, Petra | místo vydání: Brno | vydavatel: Trast pro ekonomiku a společnost | rok vydání: 2010 | počet stran: 72 | cena: Ke stažení v PDF.
Co přineslo využívání obnovitelných zdrojů energie českým obcím? Diskusní sešit - výzkumná zpráva o zkušenostech s obecním vlastnictvím obnovitelných zdrojů energie. Diskusní sešit prezentuje zjištění výzkumu, který Trast provedl v rozmezí září 2009 až březen 2010. Jeho cílem bylo shromáždit a zhodnotit zkušenosti s produkcí elektřiny a tepla z obnovitelných zdrojů energie ve vlastnictví venkovských obcí. Starostové, zastupitelé a další zájemci zde mohou najít informace relevantní při zvažování možnosti provozu obecní fotovoltaické elektrárny, malé vodní elektrárny, větrné elektrárny, výtopny na biomasu nebo komunální bioplynové stanice.Tištěnou verzi diskusního sešitu je možné objednat za úhradu poštovného a balného u vydavatele. Elektronickou verzi je možné stáhnout zdarma ve formátu pdf.
autor: Němcová, Petra

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist