https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/odvazni-kameramani-tv-serial-na-dvd
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Odvážní kameramani (TV seriál na DVD)

režie: | výrobce: MagicBox | rok vydání: 2011 | stopáž: 3x45 min min.
Obálka knihy Na vlastní oči uvidíte přírodu v celé své kráse, a to v doprovodu těch nejlepších kameramanů, kteří natáčejí filmy o divoké přírodě. Poznáte dopodrobna život na hraně. Ocitnete se uprostřed smečky hyen, které si zrovna pochutnávají na čerstvém úlovku, ponoříte se do hlubin jedné z posledních neprobádaných oblastí na světě, prolezete si hustý spletenec větví v tropickém pralese a znovuobjevíte druhy, které lidstvo pokládá za dávno vyhynulé. S úžasem budete zírat na strašlivý útok krokodýlů a poplavete jen pár metrů od obra mořských hlubin. Nikdy dřív neměli diváci takovou možnost poznat, jaký je život kameramanů, jejichž úkolem je natočit tu nejdivočejší tvář naší planety. Díky tomuto seriálu zjistíte, jaké vlastnosti musí mít kameraman, aby dokázal natočit úžasné záběry z přirozeného prostředí různých divokých zvířat nebo třeba extrémního počasí. Tito filmaři šplhají do neuvěřitelných výšek v tropických pralesích, brodí se ve vodách plných krokodýlů nebo sledují smrtící hurikán jen proto, aby získali záběry pravěkých dravců, mořských obrů nebo hejna děsivých sršňů. Při tom všem často riskují nejen vlastní životy ale i životy celého štábu. Epizody: Hejno žraloků, Útok krokodýla a Bojiště medvěda.
režie:

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist