https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/oko-nad-prahou-knihovna-pro-treti-tisicileti
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Oko nad Prahou – knihovna pro třetí tisíciletí

autor: | místo vydání: Praha | vydavatel: Národní knihovna ČR | rok vydání: 2007 | počet stran: 77 | cena: 179 Kč
Oko nad Prahou – knihovna pro třetí tisíciletí Významná publikace vydaná u příležitosti konání výstavy Oko nad Prahou v pražské Galerii Klementinum prezentující výsledky mezinárodní architektonické soutěže na novou budovu Národní knihovny České republiky. Celobarevná publikace přinášející předmluvy významných osobností současného kulturního a politického života k danému tématu, líčí složitou historickou cestu k nové budově Národní knihovny, historii Letenské pláně ve vztahu k její nové dominantě, představuje vítězný projekt Jana Kaplického a jeho tým Future Systems a dalších sedm nejlépe hodnocených projektů. Seznamuje s osobnostmi mezinárodní poroty a jejím komentářem k projektům finalistů. V publikaci je rovněž uveden výběr z ohlasů tisku na novou budovu NK ČR.
autor:

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist