https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/passwater-richard-a-o-antioxidantech
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

O antioxidantech

autor: Passwater, Richard A. | místo vydání: Praha | vydavatel: Pragma | rok vydání: 2002 | počet stran: 94 | cena: 78 Kč
O antioxidantech V knize najdete jasné, snadno srozumitelné odpovědi na všechny běžně pokládané otázky o jednotlivých nutričních doplňcích. Kolik byste jich měli užívat? Kdy byste je měli užívat? Jak vám pomohou? Vitamin C, Vitamin E, Beta-karoten: co mají tyto živiny společného? Jsou spolu s mnoha dalšími antioxidanty jedinečnou skupinou živin, které dokážou snížit riziko onemocnění více než osmdesáti nemocemi včetně chorob srdce a rakoviny, a dokonce mohou zpomalit proces stárnutí. Kniha O antioxidantech jasně vysvětluje prospěšné vlastnosti těchto živin a poskytne vám praktické odpovědi na otázku, co dělat, aby vám antioxidanty přinášely prospěch. Dobré znalosti koneckonců vedou k dobrému zdraví.
autor: Passwater, Richard A.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist