https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/paulik-ivo-77-vyletu-s-detmi-po-morave
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

77 výletů s dětmi po Moravě

autor: Paulík, Ivo | místo vydání: Praha | vydavatel: Universum | rok vydání: 2010 | počet stran: 192 | cena: 242 Kč
77 výletů s dětmi po Moravě
Publikace tvořící doplněk k dřívější knize 77 výletů s dětmi po Čechách je určena pro každého, kdo hledá inspiraci k zajímavým výpravám s dětmi, tentokrát po všech zajímavostech a krásách Moravy. Nabízí tipy na výlety nejrůznějšího druhu – sportovní, turistické, kulturní nebo poznávací, po horách i po městech, pěšky, na kole, s využitím přívozů či lanovek, odstupňované podle náročnosti. Autoři znají všechny trasy z osobní zkušenosti a nezapomínají na důležité praktické informace – zda lze výlet absolvovat s kočárkem či se psem, kde se lze na trase občerstvit, jaké jsou možnosti dopravy. Turistické cesty jsou popsány tak přesně, aby na nich nezabloudil ani nezkušený turista, a jsou doplněny o zajímavosti, které lze na trase potkat. Orientaci usnadňují přehledné mapky a profily tras. 77 výletů s dětmi po Moravě je inspirativní publikace pro všechny rodiny, které chtějí aktivně trávit s dětmi volný čas.
autor: Paulík, Ivo

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist