https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/pecharova-lenka-od-blechy-po-slona
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Od blechy po slona

autor: Pecharová, Lenka | vydavatel: Portál, s.r.o. | rok vydání: 2012 | počet stran: 104 | cena: 199 Kč
Obálka knihy Od blechy po slona Pracovní pomůcka propojující přírodopis s matematikou je určena pro žáky 2.–5. ročníku ZŠ. V souladu s moderními pedagogickými požadavky podporuje mezipředmětové vazby (matematika, přírodověda, český jazyk a literatura, vlastivěda). Zároveň se jedná o téma, které je dětem osobně blízké. Každá kapitola se skládá z medailonku zvířete a slovních úloh, rozdělených na dvě úrovně obtížnosti. Medailonek obsahuje biologické informace o zvířeti (popis těla, strava, životní prostředí i specifické údaje jako rychlost pohybu, péče o mláďata a další), následují různé zajímavosti – například hmotnost rekordního pštrosího vejce, doba dojení kozy, připomenutí literárních postav – Kvak a Žbluňk, kocour Mikeš aj.
autor: Pecharová, Lenka

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist