https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/plesinger-vladimir-na-strese-afriky
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Na střeše Afriky

autor: Plešinger, Vladimír | vydavatel: Jota | rok vydání: 2012 | počet stran: 448 | cena: 378 Kč
Obálka knihy Etiopie je zemí s jedinečnou přírodou, fascinujícími dějinami a se současností, která při překotném růstu populace a při počtu etnik, která tam žijí, ani nemůže být jiná než komplikovaná. Známý autor, zaměřující se na exotickou tematiku, využil svých pracovních i soukromých pobytů k tomu, aby slovem, fotografiemi i přílohami tuto výjimečnou a přes prastaré styky s Evropou stále tajemnou africkou zemi přiblížil čtenáři z nejrůznějších úhlů. Velká většina Etiopanů žije v rozlehlé Etiopské vysočině v nadmořských výškách přesahujících naše nejvyšší hory, což reflektuje název knihy. Neznamená to však, že pozornosti ujdou ostatní partie země, pro změnu zahrnující i nejnižší místa Afriky.
autor: Plešinger, Vladimír

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist