https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/pohorecky-vladimir-tipy-na-vylet-6-po-rozhlednach-a-starych-hradech
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Tipy na výlet 6. - Po rozhlednách a starých hradech

autor: Pohorecký, Vladimír | místo vydání: Praha | vydavatel: Radioservis | rok vydání: 2010 | počet stran: 150 | cena: 206 Kč
Tipy na výlet 6.
Šestý díl úspěšné edice mapuje velké množství rozhleden postavených u nás v posledních letech, a spolu s nimi některé atraktivní vyhlídkové kopce a hradní zříceniny s krásnými výhledy do kraje. Každá kapitolka obsahuje návrh nejjednodušší cesty k příslušnému objektu, jeho stručnou historii a podrobný popis výhledů do kraje. Turisty jistě uspokojí i charakteristika dalších turisticky zajímavých míst v blízkosti popisovaných objektů.
autor: Pohorecký, Vladimír

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist