https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/pruvodce-etickeho-spotrebitele-oblast-praha-2008
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Průvodce etického spotřebitele - oblast Praha, 2008

autor: | místo vydání: Praha | vydavatel: Česká veganská asociace ve spolupráci se Svobodou zvířat | rok vydání: 2008 | počet stran: 17
Průvodce etického spotřebitele - oblast Praha, 2008 Stále více lidí se v současné době začíná zajímat o možnosti, jakým způsobem snižovat negativní dopady výroby, distribuce a prodeje různých druhů zboží. Nejčastěji se v této souvislosti hovoří o dopadech na životní prostředí, ale negativně ovlivňovány jsou také životní podmínky lidí a zvířat, kterých se proces výroby a spotřeby přímo dotýká. Jedním ze způsobů, jak může jednotlivec tyto negativní skutečnosti ovlivňovat, je - vedle snižování osobní spotřeby - také etické spotřebitelství. To spočívá v podpoře výrobců, distributorů a prodejců, kteří se snaží chovat nejen tržně, ale i ohleduplně – k životnímu prostředí, zvířatům a lidem. Česká veganská asociace a Svoboda zvířat proto pro Vás připravili seznam pražských prodejen a restaurací, které toto hledisko – více či méně – splňují. Elektronickou podobu průvodce najdete zde. Pokud máte zájem o tištěnou verzi, pište na info@etickyspotrebitel.cz.
autor:

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist