https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/rodile-r-bradley-f-ellis-b-w-organicka-zahrada
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Organická zahrada

autor: Rodile, R.; Bradley, F.; Ellis, B. W. | místo vydání: Praha | vydavatel: Pragma | rok vydání: 2008 | počet stran: 656 | cena: 538 Kč
Organická zahrada Encyklopedie - více než 400 hesel obsahujících maximálně praktické a aktuální informace o zahrádkářství, jež zpracovali přední američtí odborníci a publicisté. Zahrada je místo, kde si můžete odpočinout a načerpat nové síly, kde si můžete připomenout pravdu a krásu přírody a kde můžete pocítit život jak uvnitř sebe, tak ve svém okolí. Organický způsob zahrádkářství je bezpečnější, levnější a více uspokojivý. Organičtí zahrádkáři ukazují, že je možné, aby zahrady byly krásné a úrodné i bez používání jedovatých chemikálií, a že je možné o zahradu pečovat organickým způsobem v každé části této země. Vytvářejí ze svých zahrad ostrovy zosobněné čistoty.
autor: Rodile, R.; Bradley, F.; Ellis, B. W.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist