https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/rter-martina-111-napinavych-experimentu-pro-deti
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

111 napínavých experimentů pro děti

autor: Rüter, Martina | místo vydání: Brno | vydavatel: Computer Press, a. s. | rok vydání: 2011 | počet stran: 144 | cena: 299 Kč
111 napínavých experimentů pro děti V této knize se mohou malí badatelé dozvědět mnoho informací z přírody, kuchyně a každodenního života. Patří k nim smyslové vjemy, optické klamy, různé přírodní úkazy, fyzikální zákony a chemické reakce. U jednotlivých experimentů je pomocí snadno rozlišitelných ikonek vyznačeno, který smysl je právě prověřován, dále je zde uveden stupeň obtížnosti a časová náročnost pokusu.
autor: Rüter, Martina

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist