https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/rychetsky-dobromil-odpady-podnikatelem-bez-pokut
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Odpady - podnikatelem bez pokut

autor: Rychetský, Dobromil | místo vydání: Brno | vydavatel: Erag | rok vydání: 2002 | počet stran: 144 | cena: 195 Kč
Odpady - podnikatelem bez pokut Publikace je určena všem podnikatelům, neboť není oboru lidské činnosti, která by neprodukovala odpady. Začátkem roku 2002 vešla v platnost novela zákona o odpadech. Změnily se povinnosti a možnosti podnikatelů v oblasti odpadového hospodářství. Byla stanovena též pravidla pro nakládání s obaly a v neposlední řadě vstoupil v platnost zákon o změně a zrušení některých zákonů v souvislosti s ukončením činnosti okresních úřadů. Změn, týkajících se odpadového hospodářství, je tedy tolik, že se jimi běžný podnikatel jen těžko prodírá. Naše publikace poslouží jako doporučení a návod, jak při podnikání postupovat v souladu se všemi změnami těchto právních předpisů. V textu se objevuje jak znění zákona platné do 31.12.2002, tak znění nové platné od 1.1.2003. Zvláštní pozornost je v knize věnována prevenci a operativnímu řešení případných havárií nebo ekologických následků nesprávného zacházení s chemickými látkami a odpady.
autor: Rychetský, Dobromil

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist