https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/sarapatka-borivoj-samsonova-pavlina-eds-sbornik-bioakademie-2008
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Sborník Bioakademie 2008

autor: Šarapatka, Bořivoj; Samsonová, Pavlína (eds.) | místo vydání: Olomouc | vydavatel: Bioinstitut | rok vydání: 2008 | cena: 50 Kč
SBORNÍK BIOAKADEMIE 2008 Nové poznatky vědy a výzkumu v ekologickém zemědělství. Tématem Bioakademie 2008 se staly Nové trendy ve vědě a výzkumu ekologického zemědělství. Vědečtí pracovníci různých specializací si zde vyměnili aktuální poznatky výzkumu tohoto zemědělského systému s přesahem do krajinné sféry a jednotlivých složek životního prostředí. Nyní máte možnost nahlédnout do jednotlivých příspěvků, které jsou obsahem nového Sborníku Bioakademie 2008. Je rozdělen dle jazyků, v rámci jednotlivých jazykových mutací jsou příspěvky řazeny podle programu. Jedná se o plenární zasedání, konferenci A pro praxi (z těchto dvou částí jsou uveřejněny abstrakty) a konferenci B (oponované příspěvky ve struktuře vědeckého článku jsou pouze v anglické části sborníku). Sborník si můžete objednat v Bioinstitutu.
autor: Šarapatka, Bořivoj; Samsonová, Pavlína (eds.)

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist