https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/schwartz-daniel-holder-helen-o-zeli-a-panstvu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

O zelí a panstvu

autor: Schwartz, Daniel, Holder, Helen | místo vydání: Příbram | vydavatel: Kolektiv Fabian | rok vydání: 2001 | počet stran: 110 | cena: 99 Kč
O zelí a panstvu Obrázková knížka o genetickém inženýrství. Přeloženo z anglického originálu Of Cabbages and Kings (překlad Pavel Šebek), který vydala nizozemská skupina A SEED Europe koncem roku 1999. Kniha je určena pro země střední a východní Evropy a bývalého SSSR, kde je veřejné povědomí o GE nižší než v zemích EU. V knize jsou shrnuty různé aspekty GE, vztah GE ke globální ekonomice, zdraví, životnímu prostředí a etice. Dozvíte se o možných alternativách GE, o klonování, xenotransplantacích a dalších souvisejících tématech. Přečtěte si recenzi EkoListu.
autor: Schwartz, Daniel, Holder, Helen

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist