https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/skalka-petr-zoologicky-slovnik
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Zoologický slovník

autor: Skalka, Petr | místo vydání: Praha | vydavatel: Plot | rok vydání: 2009 | počet stran: 300 | cena: 152 Kč
Zoologický slovník 1111 hesel z živočišné říše. Zoologický slovník MVDr. Petra Skalky je ideální příručkou pro všechny milovníky tuzemského i exotického zvířectva. Naleznete v něm nejen základní informace, ale také méně známé zajímavosti ze světa 1111 vybraných druhů zvířat.S touto knihou po ruce budete moct kdykoli zjistit, co je vlastně zač mabuje, co dovede loskuták, kde žije veslonos, zda mají polozobánky zobák nebo jaký je rozdíl mezi pytlonošem a pytloušem. Suché názvy zvířat, které jste dosud znali jenom z křížovek, pro vás získají barvu a tvar, stanete se postrachem vědomostních soutěží a při společenské konverzaci už nikdy nebudete mít nouzi o témata.
autor: Skalka, Petr

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist