https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/skvarova-veronika-skvarova-vera-77-vyletu-s-detmi-pres-hranice
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

77 výletů s dětmi přes hranice

autor: Škvárová, Veronika; Škvárová, Věra | místo vydání: Praha | vydavatel: Universum | rok vydání: 2011 | počet stran: 192 | cena: 239 Kč
77 výletů s dětmi přes hranice Další kniha ze série 77 výletů je určena nejširší veřejnosti a nabízí tipy na výlety do turisticky méně známých oblastí u našich nejbližších sousedů. Během jednodenních výletů se tak mohou zájemci podívat do Polska, na Slovensko, do Rakouska, do Bavorska či Saska a do večera se pohodlně vrátit domů. Pečlivě zpracované výlety jsou nejrůznějšího druhu – lze při nich obdivovat přírodní krásy, ale také navštívit muzea, kulturní či technické památky nebo třeba rozhledny. Autorky znají všechny trasy z osobní zkušenosti a nezapomínají na důležité praktické informace.
autor: Škvárová, Veronika; Škvárová, Věra

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist