https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/soukup-vladimir-david-petr-velka-turisticka-encyklopedie-vysocina
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Velká turistická encyklopedie-Vysočina

autor: Soukup, Vladimír; David, Petr | místo vydání: Praha | vydavatel: Knižní klub | rok vydání: 2009 | počet stran: 360 | cena: 629 Kč
Velká turistická encyklopedie-Vysočina
V osmém svazku je představen kraj Vysočina, nabízející jak přírodní pozoruhodnosti, tak starobylá města i nádhernou lidovou architekturu. Skvostem je krajské město Jihlava s tajemným podzemím, renesanční Telč, kostel sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře, bazilika sv. Prokopa v Třebíčí či jeden z největších zámeckých komplexů v Evropě v Jaroměřicích nad Rokytnou. Hrad Lipnice nad Sázavou a hospoda pod ním je spojena se jménem Jaroslava Haška. Text doplňuje téměř tisíc barevných fotografií, historické reprodukce, půdorysy hradů a plánky velkých měst s vyznačením pamětihodností.
autor: Soukup, Vladimír; David, Petr

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist