https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/starek-zbynek-rybareni
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Rybaření

autor: Stárek, Zbyněk | vydavatel: CPress | rok vydání: 2012 | počet stran: 240 | cena: 289 Kč
Rybolovné techniky, návnady, nástrahy a vybavení pro rybáře. Máte rybářský lístek a rádi byste se zdokonalili v rybolovu, abyste se mohli pochlubit lepšími úlovky? Nebo se toužíte stát rybářem, ale nevíte jak a nemáte ve svém okolí nikoho, kdo by vám při chytání u vody poradil? Pak právě pro vás je určena tato příručka napsaná zkušeným rybářem, zahrnující veškeré oblasti sportovního rybaření. Kromě začátečníků v ní najdou užitečné rady i pokročilí rybáři – např. návody na výrobu pro ryby neodolatelných návnad nebo doporučení, týkající se vybavení pro sportovní rybáře.
autor: Stárek, Zbyněk

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Všechny komentáře (1)
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

JD

Jakub Dvořák

23.7.2020 14:11
Dobrý den, knihu jsem si zakoupil a je v ni všechno skvěle popsané, co jsem se nedočetl v knize, tak mi poradili kluci z hladový ryby. Kdo váhá s výběrem, nebojte se na ně obrátit. Nikdy jsem nechytal na malé nástrahy, ale přesvědčili mě o jejich kvalitách. Momentálně je moje nejoblíbenější https://hladovaryba.cz/kategorie-produktu/nastrahy/gumove-nastrahy-fishup-tanta/
Odpovědět
 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist