https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/stefacek-stanislav-encyklopedie-vodnich-ploch-cech-moravy-a-slezska
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Encyklopedie vodních ploch Čech, Moravy a Slezska

autor: Štefáček, Stanislav | místo vydání: Praha | vydavatel: Libri | rok vydání: 2010 | počet stran: 450
Encyklopedie vodních ploch Čech, Moravy a Slezska
Publikace přináší přehled o 1 500 vodních plochách ze všech krajů a koutů naší země, dalších na 3 000 ploch je zmíněno v jejich rámci a v rejstříku, a to od nejmenších šumavských karových jezírek až po obrovité údolní nádrže jižní Moravy. Encyklopedický text o jednotlivých nádržích (umělých i přírodních) se nevěnuje jen hydrologickému a geografickému popisu, ale autor si všímá i možnosti sportovního, rekreačního či turistického vyžití, historických památek a přírodních pozoruhodností blízkého okolí.
autor: Štefáček, Stanislav

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist