Radost z jídla
autor: Strnadelová, V.; Zerzán, J. | místo vydání: Praha | vydavatel: Anag | rok vydání: 2008 | počet stran: 192 | cena: 249 Kč
Vše, co jíme, co děláme a v co věříme, ovlivňuje zpětně naše zdraví, štěstí a náš život. Znepokojuje nás počet přibývajících nemocí. Zapomněli jsme na naše kořeny, zapomněli jsme, že jsme součástí přírody a že také pro nás platí přírodní zákony. Tato publikace objektivně a bez nadsázky seznamuje čtenáře se zásadami správného a zdravého stravování, podává jednoduchý a srozumitelný návod, jak efektivně a tvořivě změnit či rozvinout životní styl a stravovací zvyklosti. Zároveň podává návod k prevenci a léčbě. Kniha se kromě vlivu lepku na lidský organismus zabývá problematikou zdravé výživy při onemocnění diabetem a onkologickými onemocněními, nově bude 5. vydání této knihy rozšířeno o téma zdravé výživy při problémech s imunitou, alergiemi či plísňovými onemocněními.
Online diskuse
Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk