https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/stursa-jan-klenoty-ceske-krajiny
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Klenoty české krajiny

autor: Štursa, Jan | místo vydání: Praha | vydavatel: Kartografie Praha | rok vydání: 2007 | počet stran: 207 | cena: 549 Kč
Klenoty české krajiny Tato unikátní výpravná publikace mapující nejkrásnější kouty naší země je určena pro všechny milovníky české přírody. Přes 200 stran plných nádherných fotografií našich předních fotografů a poutavých textů od našeho předního znalce přírody Jana Štursy, vás postupně seznámí se všemi národními parky i chráněnými krajinnými oblastmi České republiky, jejich specifickou flórou a faunou, geologickou stavbou, ale také vývojem osídlení a současným stavem ochrany. Kniha je členěna do kapitol, kde každá je věnována jednomu chráněnému území a je uzavřena praktickými informacemi pro všechny potencionální návštěvníky našich přírodních skvostů. Součástí publikace je i vložená podrobná skládaná mapa chráněných území České republiky.
autor: Štursa, Jan

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist