Tajemství výrobců potravin
autor: Syrový, Vít | místo vydání: Praha | vydavatel: Ing. Vít Syrový | rok vydání: 2007 | počet stran: 130 | cena: 130 Kč
Příručka zákazníka, kterému není lhostejné, co všechno přijímá se svou stravou. V knize se lze dovědět jaké chemické látky se přidávají k průmyslově vyráběným potravinám, proč se vyhýbat některým Éčkům a další zajímavosti. Její součástí jsou tabulky soupisů u nás užívaných přídatných látek a praktický tahák s hodnocením přídatných látek. V dodatcích se zabývá zdravotními přínosy bioproduktů a v další kapitole i obsahovými látkami v kosmetice. Knihu koupíte např. v internetovém obchodě Rozmaryna.cz
Online diskuse
Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk