https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/utes-vyprava-za-podmorskym-svetem-dvd
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Útes - Výprava za podmořským světem + DVD

autor: | místo vydání: Praha | vydavatel: Knižní klub | rok vydání: 2008 | počet stran: 360 | cena: 879 Kč
Útes - Výprava za podmořským světem Kniha Útes byla napsána a fotografiemi vybavena týmem Scubazoo, jehož členové zasvětili život filmování a ochraně světových útesů… Podílejí se na množství projektů, například filmování pro BBC, National Geographic, Discovery, Animal Planet a NBC. Skupina má základnu v Sabahu na ostrově Borneo, v oblasti známé jako „korálový trojúhelník“, která je místem s ohromnou přírodní rozmanitostí. Většina členů týmu Scubazoo původně pochází z Velké Británie a všichni sdílejí vášeň pro svět pod hladinou, o kterou se s každým nadšeně podělí. Potápějí se 365 dní v roce na nejúchvatnějších místech světa. Díky tomu měli možnost pozorovat živočichy i jejich chování, které bylo jen vzácně (a v některých případech ještě nikdy) natočeno na kameru. Jejich hlavním cílem je pozvednout celkovou znalost o mořském prostředí, jeho organismech a biologii a zdůraznit význam a potřebu jeho ochrany do budoucna. Tým Scubazoo se podílí na organizaci různých ochranářských hnutí, například WWF (světový fond na ochranu zvířat), Greenpeace, REEF (Vzdělávací nadace o útesech), WildAid a Shark Trust.
autor:

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist