https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/valeska-j-a-kolektiv-rocenka-ekologickeho-zemedelstvi-2008
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Ročenka ekologického zemědělství 2008

autor: Valeška, J. a kolektiv | místo vydání: Praha | vydavatel: Ministerstvo zemědělství | rok vydání: 2008 | počet stran: 32 | cena: 50 Kč
Ročenka ekologického zemědělství 2008 Nová ročenka vás provede světem ekologického zemědělství a biopotravin. Čtenáři zde naleznou aktuální přehled struktury a velikosti ploch v ekologickém zemědělství, počtu podniků a výrobců, dále informace o produkci komodit či statistické údaje zpracovatelů biopotravin včetně nabídky biopotravin konečnému spotřebiteli a jejich cenové srovnání (např. rozdíly v cenách při nákupu na farmě a v obchodním řetězci či v bioprodejnách). Ročenka zahrnuje rovněž informace o profesních svazech působících na poli ekologického zemědělství. Své místo v Ročence dostal samozřejmě i přehled základních dotací a dalších podpůrných programů pro zemědělce. Tištěnou verzi Ročenky 2008 můžete objednat v Bioinstitutu, pdf verze je ke stažení zde.
autor: Valeška, J. a kolektiv

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist