https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/wagnerova-simona-spicbersky-denik-neposedne-maminky
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Špicberský deník neposedné maminky

autor: Wagnerová, Simona | rok vydání: 2009 | počet stran: 112 | cena: 332 Kč
Špicberský deník neposedné maminky
Po bílé čepičce naší Zeměkoule se prohání neposedná maminka. Na červených saních, tažených psím spřežením, brázdí nekonečné sněhové pláně a prožívá spoustu napínavých dobrodružství... Autorka, povoláním překladatelka a učitelka němčiny, je vášnivou cestovatelkou a fotografkou. Již řadu let se toulá se svým mužem po mnohdy ještě nedotčených místech naší Země a ve svých denících pak zachycuje své myšlenky a postřehy. Špicberský deník neposedné maminky je vlastně pohádkou i originálním dětským cestopisem. Ocitneme se v začarovaném ledovém království, kde se toulavé mamince zdají pohádkové sny o rodince ledních medvědů a jejím synovi Kiliánovi, a zároveň se dozvíme spoustu zajímavých přírodopisných informací z autentické polární expedice. Knížka je psána čtivou, poutavou formou a je bohatě doprovázena krásnými fotografiemi a ilustracemi. Přesvědčivě vtáhne do děje malé i velké čtenáře.
autor: Wagnerová, Simona

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist