https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/wirth-peter-zahrada-ve-svahu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Zahrada ve svahu

autor: Wirth, Peter | místo vydání: Praha | vydavatel: Grada | rok vydání: 2009 | počet stran: 192 | cena: 332 Kč
Zahrada ve svahu Strmý pozemek staví mnohé majitele a architekty před obtížný úkol. Rentabilita a účelnost založení takovéto zahrady jde ruku v ruce s přáním vytvořit zahradu unikátní a jedinečnou. S citem pro danou situaci a s pomocí zkušeného oka se můžeme dopracovat k takovému řešení, které uspokojí nejen naše osobní požadavky, ale přizpůsobí se i místním podmínkám. Znalosti jednotlivých materiálů a právě tak i dostatečná technická zručnost umožní, že výsledkem našeho snažení bude zdařilé provedení a vybudování takové zahrady, jejíž vzhled bude korespondovat s původním návrhem. Publikace přináší též informace důležité pro výběr vhodné vegetace, které se bude na svahu dobře dařit a také rady týkající se správné výsadby a péče o vysazené rostliny. Četné příklady a nákresy jednotlivých navrhovaných řešení na vybraných stanovištích knihu nejen perfektně doplňují, ale mohou být i výzvou a námětem pro vlastní plánování.
autor: Wirth, Peter

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist