https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/zajicek-petr-jeskyne-ceske-republiky
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Jeskyně České republiky

autor: Zajíček, Petr | místo vydání: Praha | vydavatel: Academia | rok vydání: 2010 | počet stran: 276 | cena: 351 Kč
Jeskyně České republiky V dalším svazku populární řady Průvodce se čtenář seznámí s rozšířením a pestrostí jeskyní u nás a nahlédne do jejich historie a objevování. Stěžejní část knihy se zajisté stane podrobným průvodcem po všech veřejnosti zpřístupněných jeskyních v České republice a také po jeskyních, které jsou přístupné volně. Nebudou chybět ani kapitoly o nejvýznamnějších a zajímavých jeskyních pro veřejnost a turisty nepřístupných. Kniha nebude katalogem všech jeskyní na našem území, spíše zevrubně a přehledně provede čtenáře krasovým i nekrasovým podzemím. Cenné informace čtenář nalezne i v seznamu zajímavých odkazů či ve výkladovém slovníku terminologie specifické pro jeskynní svět.
autor: Zajíček, Petr

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist