https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/zajicek-petr-moravsky-kras
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Moravský kras

autor: Zajíček, Petr | místo vydání: Praha | vydavatel: KANT | rok vydání: 2007 | počet stran: 104 | cena: 261 Kč
Moravský kras Moravský kras patří mezi nejkrásnější oblasti v Evropě. Svěží a pestrá krajina žije v harmonii se svým tajemným podzemím přesto, že se jedná o dva zcela odlišné světy. Obrazová skladba této knihy je volným příběhem, který čtenáři přiblíží místa, která spatřil, spatřit může, ale i ta, která pravděpodobně nikdy neuvidí. Doprovodný text přináší některá nezbytná fakta, ale i zajímavosti a poodhalí pocity průkopníků, jejich následovníků a také těch, kteří v podzemí Moravského krasu položili to nejcennější - svůj život.
autor: Zajíček, Petr

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist