https://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/zeravik-antonin-stavime-tepelne-cerpadlo
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Stavíme tepelné čerpadlo

autor: Žeravík, Antonín | místo vydání: neuvedeno | vydavatel: vlastním nákladem | rok vydání: 2000 | počet stran: 300 | cena: 390 Kč
Tato kniha vznikla na základě vlastních zkušeností autora s konstrukcí, stavbou a provozem tepelného čerpadla typu země-voda a pokusů s tepelným čerpadlem typu vzduch-voda. Obsahuje nejen podrobný popis funkce všech dílů a okruhů tepelných čerpadel, vlastnosti chladiv a olejů, kompresorů a podobně, ale i postupy při stanovení potřebného výkonu kompresoru, průměrů potrubí chladiva a průtoků vody a solanky. Jsou zde popsány všechny pracovní postupy, které byly použity a ověřeny i postup oživení a seřízení hotového zařízení. Seznámíte se s podrobným popisem autorovy konstrukce včetně naměřených hodnot, které jsou uspořádány do přehledných tabulek a grafů. Kniha je určena všem zájemcům o ekologické vytápění rodinných domů tepelným čerpadlem. Text obsáhlé publikace v pevné vazbě je rozdělen do 62 kapitol s celou řadou černobílých fotografií, schémat, grafů a tabulek.
autor: Žeravík, Antonín

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist