https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/PR-vezmete-deti-na-vylet-at-vyhraji-darky-do-prirody-dalsi-rocnik-vytvarne-souteze-net4gas-bliz-prirode-zacina-2
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

PR článek

Vezměte děti na výlet, ať vyhrají dárky do přírody! Další ročník výtvarné soutěže NET4GAS Blíž přírodě začíná!

14.5.2015 13:03
Vezměte své děti, spolužáky, kamarády, rodiče na výlet, navštivte naučnou stezku, vyhlídku či ptačí pozorovatelnu Českého svazu ochránců přírody (ČSOP), které vznikly v rámci programu NET4GAS Blíž přírodě, a namalujte místní krajinu!
Vezměte své děti, spolužáky, kamarády, rodiče na výlet, navštivte naučnou stezku, vyhlídku či ptačí pozorovatelnu Českého svazu ochránců přírody (ČSOP), které vznikly v rámci programu NET4GAS Blíž přírodě, a namalujte místní krajinu!
Čtvrtý ročník Výtvarné soutěže Blíž přírodě o výlet pro celou třídu a dárky, které se hodí do přírody, je od 1. května opět tu! Vezměte své děti, spolužáky, kamarády, rodiče na výlet, navštivte naučnou stezku, vyhlídku či ptačí pozorovatelnu Českého svazu ochránců přírody (ČSOP), které vznikly v rámci programu NET4GAS Blíž přírodě, a namalujte místní krajinu! Máte jich až 70 na výběr po celé České republice!
 

Výtvarná soutěž Blíž přírodě trvá od 1. 5. do 31. 5. 2015 a zapojit se do ní můžou děti předškolního a školního věku hned ve třech kategoriích. Výherci dostanou balíček dárků, které se hodí do přírody, předplatné časopisu Naše příroda a navíc spolu se svými spolužáky (celou třídou) mohou vyrazit do vybrané lokality zpřístupněné v rámci programu NET4GAS Blíž přírodě s komentovanou prohlídkou či Záchranné stanice pro zvířata ČSOP.

Podrobné informace o soutěži, její pravidla spolu s přehledem zpřístupněných lokalit Blíž přírodě najdete od 1. 5. 2015 na internetových stránkách www.blizprirode.cz.


reklama

Další informace |

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Všechny komentáře (1)
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

ER

Ema Rychlá

31.5.2022 13:22
Ano, s dětmi často chodíme někam na procházku, ale teda musím říct, že mě to nenaplňuje jako dříve. Je to asi tím, věkem a nebo mám právě nějakou existenční krizi, ale dříve mě to bavilo mnohem víc. Dnes už jde spíše jenom o to, že se jdu projít abych se v podprsence https://www.plaza.cz/bezesve-zpevnujici-podprsenky/ zalíbila nějakému pánovi
Odpovědět
 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist