https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/deti-z-8.zs-v-m.boleslavi-zustaly-dva-dny-doma-zaka-kousl-pavouk
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Děti z 8. ZŠ v Mladé Boleslavi zůstaly dva dny doma, žáka kousl pavouk

18.6.2021 01:02 | MLADÁ BOLESLAV (ČTK)
Ilustrační foto
Ilustrační foto
Licence | Volné dílo (public domain)
Děti z osmé základní školy v Mladé Boleslavi dostaly nečekané ředitelské volno poté, co v pondělí kousl jednoho z žáků pavouk, zřejmě sklípkan. Škola nechala provést dezinsekci, z toho důvodu měly děti ředitelské volno, uvedla to škola na svém webu.
 

"Dnes (v pondělí) na WC kousl jednoho žáka pavouk. Dle informací byl menšího vzrůstu, zřejmě z podřádu sklípkani. Daný chlapec je v pořádku, nicméně škola zajišťuje preventivní bezpečnostní opatření ve formě dezinsekce všech prostor školy," uvedla na webu školy ředitelka Jitka Houštecká.

Původně se měly děti do školy vrátit už dnes, odborné hubení hmyzu a dalších bezobratlých ve škole se ale protáhlo, podle ředitelky kvůli velikosti školy a budovu je třeba po zákroku odvětrat. "Vím, že to mnohým z vás přinese problémy s hlídáním, ale opravdu je nutné učinit opatření, aby byli žáci v bezpečí," uvedla ředitelka na webu.


reklama

 
BEZK využívá agenturní zpravodajství ČTK, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČTK je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČTK.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist