https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/pred-utkanim-nemecka-s-francii-seskocil-na-hriste-ekologicky-aktivista
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Před utkáním Německa s Francií seskočil na hřiště ekologický aktivista

16.6.2021 11:09 | MNICHOV (ČTK)
Podle agentury AP zřejmě seskočil ze střechy stadionu. Na padáku měl nápisy Greenpeace a Kick out oil (Vykopněte naftu).
Podle agentury AP zřejmě seskočil ze střechy stadionu. Na padáku měl nápisy Greenpeace a Kick out oil (Vykopněte naftu).
Těsně před začátkem zápasu německých a francouzských fotbalistů na mistrovství Evropy v Mnichově přistál na hřišti ekologický aktivista na padáku opatřeném motorem. Podle agentury AP zřejmě seskočil ze střechy stadionu. Na padáku měl nápisy Greenpeace a Kick out oil (Vykopněte naftu). Výkop utkání jeho akce nezpozdila.
 

Muže okamžitě z hrací plochy odvedli členové ochranky. Podle agentury SID aktivista během přistání poškodil technické vybavení televizní stanice ARD a poranil osvětlovačku, která musela vyhledat ošetření.


reklama

 
BEZK využívá agenturní zpravodajství ČTK, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČTK je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČTK.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Všechny komentáře (2)
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

Zbyněk Šeděnka

16.6.2021 12:50
Na Novinkách píší, že zranil ty lidi dva. Takže i tady se potvrdilo, že veškeré akce aktivistů odskáčí nevinní lidé.
Odpovědět
MJ

Marcela Jezberová

17.6.2021 11:48
Padák ekologického aktivisty protestujícího proti naftě opatřený motorem? Čím se takový motorek pohání? Solár? Nebo že by benzín?
Odpovědět
reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist