https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/psy-v-ostrave-poranily-navnady-s-nastrazenymi-hacky
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Psy v Ostravě poranily návnady s nastraženými háčky

11.2.2021 14:05 | OSTRAVA (ČTK)
Policisté se v této souvislosti obracejí na veřejnost. Jakékoliv poznatky k pachateli mohou lidé policistům předat prostřednictvím linky 158. Ilustrační foto
Policisté se v této souvislosti obracejí na veřejnost. Jakékoliv poznatky k pachateli mohou lidé policistům předat prostřednictvím linky 158. Ilustrační foto
Chovatelé psů v ostravském obvodu Petřkovice narazili na svých zahradách na nastražené maso, nejčastěji špekáčky, s rybářskými háčky. Dva psi se už o takové návnady zranili. Události vyšetřuje ostravská policie, sdělila její mluvčí Eva Michalíková.
 

"Pátráme po neznámém pachateli, který na oplocené pozemky vhazuje uzeninu, do které jsou úmyslně vloženy rybářské háčky. Jeho jednání je zaznamenáno v Ostravě-Petřkovicích. Zatím bylo zjištěno, že u dvou psů taková návnada způsobila zranění, která si vyžádala vyšetření u veterináře. Jeden z pejsků musel dokonce podstoupit operaci," řekla mluvčí.

Policisté se v této souvislosti obracejí na veřejnost. "Lidé by měli být obezřetní a hlídat své domácí mazlíčky, co na pozemcích sní," řekla. Dodala, že jakékoliv poznatky k pachateli mohou lidé policistům předat prostřednictvím linky 158.


reklama

 
BEZK využívá agenturní zpravodajství ČTK, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČTK je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČTK.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Všechny komentáře (5)
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

kk

karel krasensky

11.2.2021 14:21
Tento terorismus ohrožuje samotnou podstatu demokracie a ustavni pořadek v ČR.Je bezpodminečně nutne ,aby PČR urychleně oblast neprodyšně uzavřela a zahajila masivni vyšetřovani těchto teroristickych utoku.U podezdřelych použit zostřene metody vyslechu.Nebal bych se použiti gumovych hadic a elektrošoku.Po dopadeni zlosyna uspořadat v mistni sokolovně veřejny soud za učasti rozhořčenych dělniku,rolniku a pracujici inteligence.Pachatele ve veřejnem procesu odsoudit tvrdě,nemilosrdně v duchu tradic demokratickeho soudnictvi
Odpovědět
pp

pavel peregrin

11.2.2021 15:44 Reaguje na karel krasensky
Tak nevím, ale ta ironie v tomto případě není moc na místě. Vybíjet si třeba i oprávněnou zlost, kterou může někdo pociťovat kvůli exkrementům, na zvířeti, které se nemůže bránit a důvěřivě pozře návnadu, je ubohost a zvrácenost. Máte ale pravdu, takového ksindla bych rozmašíroval železnou tyčkou.
Odpovědět

Jirka Černý

11.2.2021 16:56 Reaguje na karel krasensky
Ani mi to njak nepřijde vtipný.
Odpovědět
Sl

Slovan

11.2.2021 18:01 Reaguje na karel krasensky
Konečně jste ukázal svou Ynteligenci v plné parádě...
Odpovědět
kk

karel krasensky

11.2.2021 19:54 Reaguje na Slovan
slovan vickrat mi nepiš.Nějaky hajny je pod moji rozlišovaci schopnost
Odpovědět
 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist