https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/srazka-s-medvedem-zpusobila-tragickou-nehodu-na-severu-slovenska
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Srážka s medvědem způsobila tragickou nehodu na severu Slovenska

19.9.2018 00:16 | BRATISLAVA (ČTK)
Srážka automobilu s medvědem zapříčinila včera tragickou dopravní nehodu, při které na vytížené silnici na severu Slovenska zemřela jedna osoba. / Ilustrační foto
Srážka automobilu s medvědem zapříčinila včera tragickou dopravní nehodu, při které na vytížené silnici na severu Slovenska zemřela jedna osoba. / Ilustrační foto
Licence | Volné dílo (public domain)
Srážka automobilu s medvědem zapříčinila včera tragickou dopravní nehodu, při které na vytížené silnici na severu Slovenska zemřela jedna osoba. Informovala o tom policejní mluvčí Jana Balogová.
 

Osobní vůz u Ružomberoku nejprve předjel kamion a krátce po zařazení do svého pruhu srazil medvěda, který vážil asi 200 kilogramů. Po srážce byly ostatky šelmy odhozeny do protisměru, kde právě projíždělo jiné osobní auto. Řidič tohoto vozu ve snaze vyhnout se sraženému medvědovi přejel do protisměru, kde se srazil s kamionem. Jedna osoba z osobního auta zraněním podlehla, další dva členové posádky utrpěli zranění. Podle médií jsou mimo ohrožení života.

Nehoda se stala na hlavním silničním tahu mezi Ružomberokem a Banskou Bystricí, který vede mezi Nízkými Tatrami a pohořím Velká Fatra.



reklama

 
Další informace |
Líbil se vám článek? Přispějte si na napsání dalšího.
Adrian Bobok
BEZK využívá agenturní zpravodajství ČTK, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČTK je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČTK.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Všechny komentáře (1)
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

mr

19.9.2018 21:14
Jo, jo. Kde není rozum, bývá problém. A většinou to odskáčí ti nevinní. Skoro při každé jízdě takových riskujících bezmozků potkávám i u nás hafo.
Docela veselá a zajímavá diskuse k tématu je třeba zde:
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/483701-medvedice-zpusobila-na-slovensku-smrtelnou-nehodu.html
Odpovědět
 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist