https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/na-demonstraci-ozp-temer-nikdo-neprisel
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Na demonstraci OŽP téměř nikdo nepřišel

25.9.2000 20:11 | Praha (EkoList)
Na plánovanou protestní demonstraci Na Příkopech přišla pouhá desítka demonstrantů. Demonstraci pořádalo sdružení Obrana životního prostředí, které chtělo upozornit procházející i případné demonstranty na poškozování životního prostředí působením nadnárodních organizací financovaných Mezinárodním měnovým fondem (MMF) a Světovou bankou (SB).
 

Na ulici byl rozložen malý zvukový aparát, kterým se snažili pořadatelé upoutat hudební produkcí. Demonstranti si před zvukovým aparátem rozložili jen jediný transparent znějící: "Vrahouni z NATO ruce pryč od Balkánu." Demonstranti se přibližně po dvou hodinách vydali na krátký pochod Prahou. Akci hlídalo přibližně patnáct policistů střežících bezpečnost blízké pobočky McDonalds.


reklama

 
Tereza Čapková

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist