https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/narodni-park-ceske-svycarsko-vyhlasuje-soutez-pro-vytvarniky-a-fotografy
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Národní park České Švýcarsko vyhlašuje soutěž pro výtvarníky a fotografy

2.12.2001 14:12 | KRÁSNÁ LÍPA (ČIA)
Výtvarnou soutěž na téma Život v lese vyhlašuje pro rok 2002 pro mladé i dospělé výtvarníky a fotografy Správa Národního parku České Švýcarsko (NP ČS) se sídlem v Krásné Lípě na Děčínsku. Uzávěrka přihlášek je 31. ledna 2002. Podle mluvčího NP ČS Marka Mráze bude soutěž celoroční a vítěz si odnese fotopotřeby nebo CD podle vlastního výběru.
 

Spoluvyhlašovateli soutěže jsou ČSOP Tilia a nově založená obecně prospěšná společnost České Švýcarsko. Ta současně vyhlašuje soutěž o nejlepší návrh pro svůj znak.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist