https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/nova-zpravodajska-relace-tv3-po-dobu-konani-mmf
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Nová zpravodajská relace TV3 po dobu konání MMF

21.9.2000 14:20 | PRAHA (ČIA)
Mimořádnou zpravodajskou relaci Expres Speciál bude vysílat TV3 ve dnech od 25. září do 28. září, a to v souvislosti s konáním výročního zasedání Mezinárodního měnového fondu a Světové banky. Poskytované informace by se měly týkat jak samotného jednání MMF a SB, tak i událostí v pražských ulicích.
 

Relace Expres Speciál bude mít délku přibližně 3-5 minut a bude jednak natáčena v improvizovaném studiu TV3 zřízeném přímo v budově Kongresového centra, a dále se bude připravovat i ve zpravodajském studiu TV3 v Senovážné ulici. Živě budou vysílány vstupy z pražských ulic, a to v 18:00 a 19:00 hodin. V případě výjimečných událostí navíc speciální přenosový vůz umožní vstupovat do vysílání a informovat o dění v Praze, a to i ve zbývajících dnech zasedání.

Vysílací časy mimořádných zpravodajských Speciálů ve dnech 25.-28. září jsou 8:00, 10:30, 12:00, 14:00, 16:00, 17:00 a 18:00 hodin. Hlavní zpravodajské relace budou následovat v nezměněných časech, tedy v 19:00 a 22:00. Součástí Business Expresu bude i speciál věnovaný MMF.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist