Biopotraviny.Info: Což takhle dát si... biosteak?
11.8.2006 | PRAHA | Biopotraviny.Info | nach |
Češi, donedávna posedlí hlavně vepřovým, hovězí znali jen jako houževnaté kostky v guláši či vařený pláteček zadního se svíčkovou a brusinkovým terčíkem. Až po roce 1989 přejímají anglosaský trend v úpravě hovězího, pravý steak. V poslední letech mají možnost připravit si ho i z biohovězího, tedy masa z chovů přátelských přírodě, kde zvířata žijí volně na pastvinách, bez řetězů, chemických medikamentů apod. Více na serveru Biopotraviny.Info.
...zobrazit původní článek
reklama
reklama
Online diskuse
Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk




