https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/co-pisi-jini/izurnal-ve-vlastni-stave-s-maskrtnici-farmarske-selske-a-domaci-odkud-je-maso-ktere-kupujeme
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Ižurnál: Ve Vlastní šťávě s Maškrtnicí: „Farmářské“, „selské“ a „domácí.“ Odkud je maso, které kupujeme?

5.4.2018 | ČR | Ižurnál
Masa spotřebováváme stále víc – jak se k tomu postavit, je jedna z věčných otázek dnešního konzumenta. Dá se zjistit, odkud bůček, kterým se spokojeně cpeme, pochází? Může žít zvíře spokojený život, i když je chované „na maso“? O tom, jak takové maso poznat, jsme mluvili s Michaelou Day, spolumajitelkou pražského biořeznictví, která se stala z právničky řeznicí. Ekologický chov považuje za nezbytnost, líbivá označení potravin jako „farmářské“ ale podle ní zákazníka jen matou. ...zobrazit původní článekvíce
 

reklama

 
Juliana Fischerová

| Ižurnál

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist