Novinky: I na městské zahrádce lze vypěstovat plodiny pro kuchyň michelinské restaurace
18.6.2018 | Svět | Novinky
Ve velkých a rušných městech, kde si člověk o kousku klidné přírody může nechat jenom zdát, se velké popularitě těší malé užitkové zahrádky. Vyrůstají na dvorcích i na střechách domů a jejich majitelé jim věnují mnohdy až mravenčí péči. Patří k nim i Jessica Sbaragliová, která své zahrady obhospodařuje na střechách domů v Monaku. A její zelenina je tak dobrá, že končí na talířích hostů jedné z tamních michelinských restaurací.
...zobrazit původní článek
reklama
reklama
Online diskuse
Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk