Lucie Nádeníková "> 25. ročník soutěže Máme rádi přírodu - Ekolist.cz

Hnutí Brontosaurus: 25. ročník soutěže Máme rádi přírodu

7. května 2019 | Hnutí Brontosaurus
Autor: Lucie Nádeníková, tel: 725388972

Hnutí Brontosaurus pořádá 25. ročník výtvarné soutěže. Ukažte, co pro vás příroda znamená a možná právě vy získáte super výhry pro pobyt v přírodě. Posílejte nám své výtvory až do 8. června. Ty nejlepší oceníme a stanou se součástí naší výstavy, která zobrazuje vztah člověka k přírodě. Soutěž Máme rádi přírodu letos slaví 25 let! Zúčastnit se jí mohou všichni od 4 do 26 let, kteří rádi kreslí, fotí, malují, píší... ale hlavně mají rádi přírodu. Ta má navíc i smysl pro humor, a proto můžete soutěžit i v kategorii ekofór (kreslené vtipy a fotografie).

Uzávěrka soutěže je 8.6. 2019 a nejlepší práce pak vyhodnotí naše odborná porota. Výherci se mohou těšit na skvělé ceny přizpůsobené dané kategorii. Pro děti jsme připravili hry, výtvarné potřeby i hračky. Starší účastníci se mohou těšit na pořádné outdoorové vybavení. Odnesou si třeba nový spacák, karimatku a stan na dobrodružné výpravy do přírody.

Koordinátorka soutěže Rózi Jandová přibližuje letošní témata: „Pro jubilejní ročník jsme zvolili dvě témata. Mladší žáci budou ztvárňovat Zázračnou přírodu a od sedmáků výš chceme propagovat myšlenku, že Příroda ještě žije! Víme, že mládeži záleží na tom, co se na Zemi a v přírodě děje. Dokládají to stovky mladých lidí, kteří s námi pomáhají přírodě i památkám na našich dobrovolnicko-zážitkových akcích.“

Veškeré informace o soutěži (kompletní pravidla, adresa pro zasílání příspěvků, výhry...) najdete na stránkách mrp.brontosaurus.cz.