Milan Smrž "> 6. ročník Českých slunečních cen - Ekolist.cz

Eurosolar: 6. ročník Českých slunečních cen

18. dubna 2007 | Eurosolar
Autor: Milan Smrž, tel: 222 314 564
Dne 17. dubna 2007 byly v Senátu Parlamentu ČR pod záštitou Výboru pro vzdělávání, vědu, kulturu, lidská práva a petice předány České sluneční ceny, které udělilo sdružení EUROSOLAR.cz, jako národní sekce evropského sdružení.

Cenu za „sluneční slovo“, tedy za propagaci a podporu sluneční energetiky, získalo občanské sdružení Liga ekologických alternativ za projekt „Solární liga ČR“. Druhou z cen „za sluneční počin“ získala uherskohradištská firma HiTechSolar, s.r.o. za iniciativní přístup při budování velkých fotovoltaických elektráren v České republice a navazující ekologické i charitativní aktivity.
Milan Smrž, tel: 222 314 564